Mindshare | Communication & Media Strategist, Amsterdam

Agency GroupM
Created 10/25/2023
Reference oou3ofw3
Category Public Relations
Location Netherlands
City Amsterdam
Description

Position at Mindshare

Please note: this position is only available for applicants who are proficient in the Dutch language!

Gezocht: Een gedreven strateeg met een passie voor media!

Ben jij een veelzijdige denker met een scherp oog voor strategie? En wil je deel uitmaken van een toonaangevend mediabureau en werken aan strategieën voor gerenommeerde merken? Dan is deze vacature als mediastrateeg bij Mindshare Amsterdam jou op het lijf geschreven!

Jouw profiel

Je hebt interesse in het communicatie en marketing vak en hebt een voorliefde voor media. Met j ouw uitgebreide kennis van het medialandschap ben je een expert in de functie van verschillende media-kanalen in de consumer journey.

Met jouw scherpe analytische vaardigheden weet je feilloos inzichten om te zetten naar strategische aanbevelingen. Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ideeën. Daarbij ben je soms e en tikkeltje eigenwijs met de drive om innovatie en vooruitgang te stimuleren. Je bent in staat om een inspirerende en overtuigende gesprekspartner te zijn voor zowel klanten als interne teams.

Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau en je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. Je hebt m inimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen (digitale) media.

Wat ga je doen

Als Communication & Media Strategist bij Mindshare speel je een essentiële rol in het vertalen van communicatiestrategieën naar effectieve mediastrategieën. Je werkt met diverse teams binnen Mindshare nauw samen met onze klanten om hun doelgroepen op een effectieve manier te bereiken. Met behulp van data, inzichten en learnings, bouw je geïntegreerde media-adviezen en geef je strategische richting en kaders aan het mediaplanningsteam om doelstellingen te realiseren.

Taken en verantwoordelijkheden:
 • Het vertalen van communicatiestrategieën naar vernieuwende en resultaatgerichte mediastrategieën.
 • Het onderbouwen van jouw adviezen met behulp van learnings, doelgroepinzichten, data-analyse en markttrends.
 • Het aanpakken van uitdagende vraagstukken op het gebied van media, data en technologie, zodat onze klanten altijd een stap vooruit blijven.
 • Het stimuleren van innovatie bij onze klanten door nieuwe mogelijkheden en trends in de markt te identificeren.
 • Het delen van jouw visie en expertise met klanten en collega's door middel van inspirerende Points of View.
 • Een inspirerende en overtuigende gesprekspartner zijn voor zowel klanten als interne teams;

Wij bieden
 • Een aantrekkelijk salaris dat past bij jouw ervaring en expertise.
 • Een laptop van de zaak en een telefoonvergoeding.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Minimaal 26 vakantiedagen.
 • Een groot internationaal netwerk (Mindshare, GroupM, WPP) met talloze kansen voor doorgroei en ontwikkeling.

Wij vragen
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen media;
 • Engels en Nederlandse taal in woord en geschrift.

Over ons

Bij Mindshare speel je in de Champions League van media en marketing. We zijn het meest bekroonde bureau van Nederland en werken voor heel veel prachtige en gerenommeerde merken. Wij geloven in good growth voor onze klanten en onze mensen. Hiermee bedoelen we dat we een goede balans willen realiseren tussen korte en lange termijn resultaten. Voor onze klanten uit zich dat in geïntegreerde brand to demand adviezen waarbij we ook een scherp oog hebben voor klantbehoud. Maar ook schuwen we het gesprek niet met onze klanten over onderwerpen als inclusief en sustainable adverteren. We bieden onze mensen een goed en uitdagend carrièrepad aan waarin lifelong learning centraal staat. Naast de doorgroeimogelijkheden binnen Mindshare Nederland zijn er volop kansen binnen het internationale Mindshare, GroupM of WPP netwerk. En natuurlijk bieden wij een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket aan, mogelijkheid om afwisselend te werken in Amsterdam, Eindhoven of thuis of zelfs 60 dagen per jaar in het buitenland.

Interesse?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Klik op de button 'apply' onderaan deze vacature en stuur ons je cv en je persoonlijke motivatie. Ben jij degene die ons versterkt in het realiseren van onze ambities? Dan maken we graag kennis met je: we bellen je voor een eerste kennismaking en/of nodigen je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Bij Mindshare begrijpen we dat inclusie meer is dan alleen diversiteit - het gaat over erbij horen. We vieren het feit dat iedereen uniek is en een waardevolle bijdrage kan leveren en dat is wat ons zo goed maakt in wat we doen. We zijn er trots op dat we een bedrijf zijn dat verschillen omarmt en echt de wereldwijde klanten vertegenwoordigt waar we voor werken.

Mindshare is an equal opportunity employer. We view everyone as an individual and we understand that inclusion is more than just diversity - it's about belonging. We celebrate the fact that everyone is unique and that's what makes us so good at what we do. We pride ourselves on being a company that embraces difference and truly represents the global clients we work with.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mindshare

Get new jobs by e-mail

Our job alerts contain the latest job openings from across the WPP network. The alerts are sent by email and you can unsubscribe at any time. For further information about how we process your personal data see our privacy policy.